Hoe maak je goede foto’s

Fotowinkel Katwijk

De meest voorkomende tutorial voor fotografie gaat over het nemen van foto’s van algemene objecten zoals verkeersborden of bomen. Als je wilt leren hoe je goede foto’s maakt, hou dan de volgende handleidingen voor beginners en iedereen die fotografie op een meer gevorderde manier wil leren, in de gaten:

Waar moet ik beginnen met fotografie?

Ik zal geen definitief antwoord op deze vraag geven, want velen doen er jaren over om een goede fotograaf te worden. Kortom, begin met middenformaat en maak dan je beste foto’s … Voor het overige moet je proberen te fotograferen met je oude camera op een statief. Ook als je zelf belicht, probeer dan een close-up te gebruiken. De grens tussen het echte leven en een foto is nog steeds niet gedefinieerd. Als het onderwerp van je foto’s niet iets is dat kan worden gezien, dan kan de kijker het verschil niet zien tussen jouw foto’s en de werkelijke objecten die in de echte wereld bestaan. Tegelijkertijd bestaat het echte leven, in zijn meest basale vorm, uit bevindingen of resultaten, niet uit onderwerpen of lijnen tussen verschillende onderwerpen. Welke weg u ook inslaat, als u het niet moeilijk vindt om goede foto’s te maken, mag u op zijn minst enig succes verwachten in uw fotografie carrière. Maar het is een specifieke objectieve vereiste dat je tot in de puntjes presteert tot de allerlaatste fotografieles die je moet volgen.

Hoe moet ik een foto vertrouwen?

“Het enige waar het u om gaat, en dat ik eis van elke fotograaf die ik inhuur, is het telefoonnummer van het onderwerp van de foto. Je moet dat nummer onmiddellijk bellen, als je een manier ziet om het in mijn handen te krijgen, zelfs als het veel geld kost. Ik eis ruimte in mijn vizier en ik zal elke huilende baby in mijn vizier doden.” – Ian McNulty 5. Hoe maak je foto’s met computer video?

Ik wil dat studenten de praktijk zoeken om zichzelf in de positie te brengen waarin ze elke andere vorm van fotografie beheersen en zichtbaar iets blijvends leren. Hier zijn 7 stappen voor het gebruik van high-definition video om vandaag te doen wat de camera al jaren doet!

Close-up van een jongen en zijn hond

Voor de eerste poging, moet je gewoon de foto nemen die je interesseert. De camera zal het gemakkelijker maken. Dit is eigenlijk niet de eerste keer dat u een camera met video gebruikt. En dat weet u zelf ook wel! Hoeveel foto’s van uw auto heeft u al genomen?

Klik HIER om High-Definition Camera Video te downloaden. Vergeet niet op de “HD” knop te klikken.

De kwaliteit van deze video is zeer variabel, dus houd rekening met de briljante kleur, die zachter moet worden gezet, om de diepte van een enkel frame in te gaan. Klik dus één keer, twee keer, en blijf op de “HD” knop drukken tot je de perfecte sporen hebt.

De stuiterende nachtclub waar je heen gaat na je speciale concert.

Beginnend met de alledaagse straat – en daarna met een dartbord, dan een dansvloer.

Een glas rode wijn in de winter, water in de zomer.

Het gebruik van het vergrootglas in slecht verlichte omstandigheden.

Een voorloper van al het latere … komt een school examen ‘s nachts.

Eindeloze mogelijkheden! Ik durf te zeggen dat u er vele interessant zult vinden. En sterke stuwende effecten.

Lees meer:

Pasfoto Katwijk

Workshop Katwijk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>