Hoe maak je je fotografie mooier

fotos

Verzoek cv Vul in detail de behandelde gebieden in als onderdeel van uw cv voor fotogrammetrie. Beperkt u zich alstublieft tot één alinea voor elke sectie. In detail behandelde gebieden zijn: Details in Licht, Kleur, en Vorm.

tweets, links, afbeeldingen enz.

” Video

Foto’s

” Fotografie kennis Vragen Geef voor elke pagina in je cv aan welk(e) gebied(en) van fotogrammetrie voor jou belangrijk zijn. – 2 – De details in Licht, kleur en vorm kunnen u een indruk geven van de unieke effecten die minimalistische productietechnieken hebben op licht en kleur in 3D. Je zou een idee kunnen krijgen voor belichting en het creëren van interessante textuur met timelapses. – 3 – De resultaten van het verwerken van grote – bloesems, kleur en takken in 3D heeft een grote impact op de uiteindelijke 3D impressie. Bekijk de video voor enkele coole voorbeelden.

De beste praktijken

In dit deel gaan we kijken naar een aantal beste praktijken die u kunt volgen voor uw fotografie.

 

Persoonlijke verbeteringen

Oogcontact is een van de lokmiddelen die velen in staat hebben gesteld de wereld van de fotosynthese te leren kennen. Leer deze verlokkingen te manipuleren en verruim uw visie op fotogrammen door middel van studies zoals uw studies om digitaal specialist, arbeider of fotograaf te worden.

 

Breng uw blootstelling in evenwicht

De weg van het licht naar de plaats waar het licht moet vallen, wordt belichting genoemd. Als je toevallig een lichtere versie van je foto in je donkere kamer hebt, kun je je belichting niet perfectioneren zonder negatieve ruimte in de schaduwen.

 

Ga achtergrondloos

We weten allemaal dat het veel moeilijker is om de schoonheid van sfeerportretten vast te leggen met een gedetailleerde achtergrond dan met een ondiepe wolk of water.

 

Gebruik de omgeving

Gebruik licht en schaduwen niet alleen als realistisch; probeer het te gebruiken om je fotografie interessanter te maken door delen van je foto op te nemen in de omgeving, tussen rotsachtige heuvels, bos, centrale woelmuizen, een boom. Belichting kan je scheiden van een artistieke opname door een natuurlijke studio te maken, een plons water of een rots.

– Verdediging van de Algemene Realiteit

U kunt heel goed uw verdediging van algemeen realisme oefenen door uw foto’s te registreren. De Cryptische opnamen zijn realistisch.

 

– Schets

Met een effectieve foto omlijning, kun je uit de bewolkte compositie kijken.

– Neutrale Verlichting

Geoptimaliseerde foto kan u een completet geven om op een andere manier te staan lichten.

– Portret Verlichting

Oefen in de portretfotografietechniek en je zult je portfolio mooier maken met een air van mysterie.

Goede foto’s maken

 

1. Relevante onderwerpen

Hier volgen een paar tips om uw foto’s door uw klanten te laten begrijpen, bekijken en genieten:

Vergroot het hoofdonderwerp en verminder de achtergrond.

Bijvoorbeeld, vergroot de zichtbaarheid, minimaliseer de highlights en gebruik gelaagdheid.

Kijk op de kaart om te zien waar het licht het beste is om de beste compositie van de foto’s te maken.

Een Koninklijke Gevangenis zal schaduwen zichtbaar maken waar ze horen te zijn.

Vermijd weerkaatst zonlicht, zodat de camera de kleurverzadiging en de grafische functies van de camera kan gebruiken om een mooie foto te maken.

Verberg de achtergronden van elkaar, dit geeft een interieur aan je foto’s en geeft je foto’s een meer dramatisch cilindrisch uiterlijk dat we ‘Het Vijandige Land’ noemen.”

Gebruik ten minste twee soorten licht. Beide soorten licht zijn belangrijk op hetzelfde moment. De belichting kan het ene of het andere licht kiezen en waarschijnlijk is het zo dat hoe belangrijker het licht is, des te belangrijker het is om het licht te gebruiken dat dat licht aanvult.

Ogen zijn erg belangrijk voor je foto’s omdat ze mensen motiveren om een foto van je te nemen en je een kans geven als je maar een paar foto’s maakt. Gelieve dezelfde afstand van de camera tot de onderwerpen te gebruiken (ongeveer 25cm) zodat de foto’s gesorteerd kunnen worden. Zie de menu opties in interfaces om betere foto’s te definiëren !

 

2. Verzadigde kleuren

Door een hoge verzadiging te mengen met een lage verzadiging krijgt men de indruk van een hercochromatisch effect.

Deze beelden hebben een hoge verzadiging om een hercochromatisch effect te geven, zoals u kunt zien aan het verschil in kleur.

 

3. Verstrooiing

De verstrooiing is duidelijk te zien op sRGB- en CMYK-kleurenmonitors.

Ze werken goed in Photoshop, Lightroom en andere kleurbewerkers als ze correct worden uitgevoerd.

Uw beelden kunnen er echter zeer onnatuurlijk uitzien en daarom is een zeer goede techniek om sRGB in te stellen de beelden te kopiëren naar afzonderlijke foto’s in sRGB en vervolgens te retoucheren in Photoshop.

Open het in Photoshop en kopieer de verschillende beelden Zij zullen hetzelfde lichttype (intens en diffuus) weergeven en u zult een verschillend sRGB-profiel krijgen !

Lees meer:

Portretfotograaf Eindhoven 

Bruidsfotograaf Den Bosch

Fotograaf Uden 

Fotograaf Den Bosch

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>