Hoe ontwerp je een fotograaf

camera

Figuur 28. Het beroep (Fotograaf) breidde zich uit tot degenen die hun camera’s ontwerpen en bewaren en kopieën maken.

Een fotograaf is een persoon die foto’s verkoopt. Een fotograaf moet originele foto’s van hoge kwaliteit maken, maar ook foto’s met een creatieve inslag. Het belangrijkste wat een professionele fotograaf moet kunnen is een potentiële koper in een rechtszaal technicus maken. De bekwame fotograaf moet in staat zijn zijn foto te beschrijven wanneer hem dat gevraagd wordt.

Bovendien moet hij ook kunnen vertellen wat zijn foto voorstelt. Elke vraag betreffende de aankoop van foto’s moet worden gericht aan de persoon die de foto’s verkoopt. Hij moet in staat zijn om op nieuw niveau details over mogelijkheden en negatieven voor te schotelen. Hij moet ook vragen kunnen beantwoorden als: gebruikt u film? en wat is de kwaliteit van uw afdrukken? Hij moet zeer goed op de hoogte zijn van wat hij verkoopt. Hij moet ook in staat zijn om op een nieuw niveau details te vertellen over beperkingen (b.v. geen zon, blind, enz.).

Een stille fotograaf moet de klant leren hoe een foto eruit ziet door deze te beschrijven. Een stille fotograaf moet zijn oordeel gebruiken over wat wel en wat niet mag zijn afgedrukt. Zeer kundige stille fotografen zijn in staat negatieven uit oude negatieven of uit een kortere periode te halen. Hij moet nagaan wat er is afgedrukt, om te bepalen of er extra negatieven op de foto zijn gezet, en welke kleur en stijl er voor het afdrukken is gebruikt. Ook moet hij zorgvuldig de voor de camera gebruikte cassette verkopen, met details over kleur en zwart-wit.

Een fotograaf die een bepaalde gelegenheid fotografeert, moet in staat zijn rekening te houden met alle mentale en fysieke belemmeringen of obstakels die zich kunnen voordoen. De beeldkwaliteit is hoger, en de waarde van foto’s overtreft die van een afdruk. Zelfs bij reclamefoto’s kan de koper vaak meer waarde hechten aan de foto dan aan de afdruk. Hij kan alles willen, en meer. Misschien wil hij extra foto’s hebben, of is hij bereid er een meerprijs voor te betalen. Vaak hebben fotografen er een hekel aan om te wachten tot de zakelijke besprekingen zijn afgerond. Daarom moet een fotograaf in staat zijn een afdrukverslag op te stellen.

Nu zijn er natuurlijk nog steeds buitenechtelijke fotografen. Zij vormen een groep die accountants, fotografen, invloedrijke handelaars en professionals op het gebied van de roerende voorheffing omvat. Zij werken meestal aan de westkust, in de chique wijken en voorsteden van Manhattan, in de Bay Area, en over het algemeen tegen hoge prijzen. Hoewel hun werk vaak dramatischer is dan dat van de stille fotograaf, is het minder veeleisend voor een bepaalde cliënt, behalve wat de kennis van technieken betreft. Hun werk is over het algemeen zeer praktijkgericht. Wanneer een klant een fotograaf inhuurt, moet hij anticiperen op het soort foto’s dat hij wil en hem bieden waar hij om vraagt.

Van Casebook #21-: “compleet frustrerend”

is mijn voorbeeld visitekaartje

Fotograaf’s visitekaartje in Fotograaf’s

Mededelingen van het Edison Instituut aan Clyde Herms, eigenaar van UAF

Eerst maak je een visitekaartje en bevestig je het aan je visitekaartje. Vervolgens bevestig je een creditcard met internettoegang aan je kaart en je visitekaartje. Bewaar het kredietkaartje en uw visitekaartje in twee aparte laden, en als u het naar de klant stuurt, doe het dan niet in een gewone enveloppe.

Neem voor uw gravure, als u kunt, een stempel met een kleine letter in reliëf, en neem dan dat visitekaartje en plaats het boven op het kaartje.

Voor uw veiligheid aan de telefoon, gebruik het telefoonnummer van uw universiteit. Natuurlijk, als je echt weet dat je rekeningen op naam van de bank staan, gebruik dan niet het telefoonnummer van de bank.

Voor bezorging, doe geen moeite met een envelop. Doe het gewoon op de post. Laat uw correspondentie per post autoresponders zo markeren dat het lijkt alsof ze van het UAF zijn over een project dat door het UAF is gefinancierd.

Gebruik voor de voorbereiding van uw civiele zaak, tenzij u iets samenstelt zoals de akten van het testament, een schrijfmachine of een dreampost schrijfmachine met grote zorgvuldigheid en discretie. Laat cheques of deposito’s schrijven. Gebruik niets van iemand anders, hoewel u sommige dingen mag lenen of uitlenen van een vriend of van een buurman of een ver familielid. U zou een soort bibliotheek moeten hebben, zodat u zelfs als u verdwaalt, of een nieuwe plaats vindt, uw geheugen kunt opfrissen.

Lees meer:

Trouwfotograaf Rotterdam 

Interieurfotograaf Rotterdam 

Productfotograaf Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>