Videoproductie videoproductie

Videoproductie

. Een aantal bedrijven gebruikt videoproductie in hun eigen aanbod en biedt beoordelingen en besprekingen van voorbeelden van videoproductie werk aan. Een videoproductie kan zowel creatief als effectief zijn. We zullen zowel creatieve toepassingen van video als creatieve toepassingen in uw marketingcampagne behandelen. We hebben een korte videoserie gemaakt met video om te laten zien wat video voor uw bedrijf kan doen. Het is opgenomen en geproduceerd door Mark Smith, de CTO van Zindagi producties. Mark heeft video gebruikt op verschillende blogs en websites waar hij voor schrijft, waaronder de uitstekende Visual zing Economische website voor meerdere jaren. Lees er meer over op GitHub Mark heeft de afgelopen 4 jaar video’s gemaakt voor zijn blog. Hij is een podcast platform begonnen genaamd Modular Wisdom. Mark schrijft ook een blog, Multi Asset Research, die loopt sinds 2012.

Videoproductie 101: Het probleem en de oplossing Als u in de videoproductie werkt, zult u merken dat u gevraagd wordt beslissingen te nemen op basis van een heleboel verschillende factoren, en terwijl u beslissingen neemt tijdens het proces zult u keuzes moeten maken. Dit in combinatie met de uitdagingen die we in dit artikel hebben besproken, kan leiden tot een hoop keuzes achteraf. Het werken in audio en video als producer zal ook voor de mensen die bij video betrokken zijn veel uitdagingen met zich meebrengen. Wij maken deze video om u een inzicht te geven in wat u gaat doen, en hoe het hele proces in zijn werk gaat. De belangrijkste kenmerken die in veel opzichten dezelfde zijn als die bij lezen en schrijven zijn:

1. Hoe Video in Real-Time bekijken met een camera: Een goed beginpunt is te kijken naar de ruwe beelden die beschikbaar zijn van uw camera’s. Dat beeldmateriaal zal de ruwe data zijn die naar de computer gaat. Uw video zal metadata bevatten die context toevoegen aan wat naar buiten komt, zoals de bezorgdheid over wanneer het moet worden afgespeeld, het precieze tijdstip waarop het is opgenomen, samen met het coderingsformaat, en andere details.

2. Weten wanneer je Canvas moet gebruiken: De hoogte en breedte van de video zullen altijd belangrijke factoren zijn bij het kiezen van een lay-out. Canvas heeft een bepaalde esthetiek, die zo belangrijk is in de beeldwereld. Voor financiële videografen kan het voordelig zijn om het hele videogebied te vullen, terwijl het voor documentaires voordelig kan zijn om in totaal slechts 4 minuten in hoge resolutie te tonen, zodat er ruimte is voor videosnelheid wanneer je het in Canvas draait. Als u merkt dat u de neiging hebt om de camera boven of onder in het frame te hebben, moet u in ieder geval een frame kiezen met een beeldverhouding van 1:1. Er valt veel te behandelen bij een videoproductie. Videoproductiewerk kan zowel creatief als effectief zijn. Als u echter alleen zelf kleine video’s gaat produceren die al dan niet in handen van een marketeer of klanten van uw bedrijf terechtkomen, hoeft u zich daar niet al te veel zorgen over te maken. Waar het om gaat is dat wat je produceert behoorlijk waardevol is. Canvassen zijn super belangrijk voor de visuele ontwerp wereld, in staat zijn om alle informatie te krijgen over als een persoon praat over de video, wie ze het over hebben, en wat ze zeggen zijn allemaal factoren van het hebben van een effectieve presentatie. Om terug te komen op iets waar ik het eerder over had, wat we proberen te doen is een visuele asset te creëren waar een marketeer gemakkelijk bij kan. Het is belangrijk dat de gegeven informatie accuraat is. Het kan nodig zijn een lettertype te gebruiken voor één glyph en een ander lettertype voor iets anders. Zoals u kunt zien kan dit een beetje ingewikkeld zijn om mee te beginnen, maar er valt veel uit te halen als videoproducent en videograaf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>