Videoproductie

video

Een spel kan worden omschreven als een competitie, single- of multiplayer, tussen spelers. Het gaat om een interactie tussen de spelers of concurrenten van het spel en hun online tegenspelers.

Het woord videoproductie in computervideospellen verwees van oudsher naar een beeldscherm met een videoweergave (een monitor). Tegenwoordig worden videoproductie ook gespeeld op de meeste computerschermen, of het nu gaat om een LCD-scherm of een LCD-equivalent, acs-stijl, PC of Mac, en ook op sommige draagbare schermen.

Het woordvideo inathiapagina’s in verband met videoproductie is eigenlijk afgeleid van het Latijnse woord vide ” kijkscherm ” afgeleid van het Griekse woord vide ” een vertoning, helderheid of openhartigheid (van het duidelijk zien) ” kranten.

Verschil tussen videospelletjes en computerspelletjes

Verantwoordingsplicht

Verantwoordelijkheid komt voort uit het element van controle: je kunt niet controleren aan welk soort inhoud je wordt blootgesteld, noch kun je controleren hoe je kinderen eraan worden blootgesteld.

Maar deze spellen bieden een zekere mate van controle over de inhoud. U kunt beslissen of u uw kinderen toestaat gewelddadige videoproductie te bekijken, maar u kunt er wel voor zorgen dat u ze zelf niet speelt. De statistieken over het aantal kinderen dat aan gewelddadige videospellen wordt blootgesteld, wijzen erop dat dit een juiste conclusie is.

Toegankelijkheid

Videospelletjes zijn meestal heel gemakkelijk te vinden. Een eenvoudige zoektocht op het web kan u helpen een educatief spel, een autoracespel, een strategiespel, een ludiek spel of een spel dat speciaal voor kinderen is ontworpen, te vinden. Er zijn zelfs flash games die gericht zijn op kinderen. Sommige van de videospelnetwerken bieden gratis online spellen aan. De heldere en mooie spellen bieden kleurrijke omgevingen en een vermijdbare of verborgen identiteit. Ze signaleren ook functies die je kunt bijdragen door een andere wereld voor je personages te creëren. Op deze manier bieden videospellen een creatieve ervaring waarbij de uitkomst wordt bepaald door het teamwerk van alle geïnteresseerde spelers.

Onderzoek

Uiversiteiten die het label Nonacs hebben gekregen, zijn in staat geweest op onderzoek gebaseerd onderzoek te produceren dat nog steeds wordt geproduceerd, waaruit de positieve effecten van het spelen van videospelletjes blijken. In feite heeft dit onderzoek samengevat dat videospelletjes met personages die verdwalen, moorden of in een andere gewelddadige context verkeren, de kans op gewelddadig gedrag kunnen vergroten. Anderzijds kunnen sommige games een terroristisch motief hebben. Deze games, hoe gewelddadig ook, brengen niet noodzakelijk gewelddadige daden in beeld.

Ouderlijke rol

Uit een studie van de afdeling psychologie van de British Academy oflees is gebleken dat het spelen van videospelletjes de laagst gewaardeerde vragenlijstresultaten oplevert als het op kennis aankomt. Er werden vragen gesteld aan 1, gekaapte situaties waarbij een online personage werd gekozen en de antwoorden werden beoordeeld op dia’s. De hoogst beoordeelde dia was voor een spel genaamd ‘Empire: Total War’, met een gemiddelde score van 7,1 op 10.

Deze studie wil niet suggereren dat onlinespelletjes onbelangrijk zijn. Ze dragen wel degelijk bij tot de opvoeding van kinderen door zowel technische als logische vaardigheden te ontwikkelen. De waarheid is dat een grotere kennis vandaag de dag de nummer één topzoekopdracht in Google heeft gemaakt. Kinderen kunnen dus meer weten over online games dan hun schoolgaande vriendjes, en omgekeerd. Dit is een troef die ouders kunnen uitspelen op hun kinderen.

Met kennis wordt een persoon op weg geholpen naar succes en mogelijk naar het geluk om een succes in het leven te worden. De uitroeiing van onwetendheid is een reis die alle individuen zouden moeten maken.

Lees meer:

Videoproductie Amsterdam 

Videoproductie Rotterdam 

Filmmaker Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>