Wat is een Freelance Fotografie?

telefoon

Een fotograaf doet meer dan spelen met tablets en telefoons: het vereist een uniek gevoel voor observatie, creativiteit en kennis om foto’s te maken die mensen alleen niet zouden kunnen maken.

Om de vaardigheden en kennis te verwerven om fotograaf te worden, moet men veel geld betalen aan scholen en andere diploma’s. Volgens het U.S. Bureau of Labor Statistics betalen beroepen in de fotografie doorgaans $27,12 per uur (gegevens uit 2013). Dit geld gaat naar fotografen wier expertise frontlijnwerk is dat de observatie vereist van iconische scenario’s waar men verbluffende panoramische foto’s moet maken zonder close-up opnames van echte mensen. Er is nog een derde categorie fotografen met meer betrokken technische coatings die onder gespecialiseerde referenties vallen: tijdschriften zijn een ander gebied waar fotografen hun expertise kunnen inzetten wanneer ze door tijdschriften worden benaderd voor dit soort foto’s.

Met het oog op 2016 zijn er nog een paar pijlers waarop een freelance fotograaf moet kunnen schitteren. Belangrijk is om een dienst te vinden die een toegangspoort is tot je portfolio. Zoek tijdens je zoektocht naar diensten naar iets dat je in staat stelt materiaal tot je te nemen waar je anders niet van op de hoogte zou zijn geweest, iets dat je laat putten uit feiten die je nog nooit eerder had gezien. Sommige freelancers hebben nieuwe diensten gecreëerd om je in een positie te brengen die je leert door het gebruik van andere professionals. Sommige freelance fotografen worden sterk beïnvloed door tijdschriften en hun artikelen, waardoor ze zien hoe het gebruik van categorieën als leidraad kan dienen voor een ontwerper.

Wat voor informatie moet ik weten over freelance fotografie? Voor een echte freelancer is er niet veel dat hij niet weet. De meeste freelancers zullen al weten waar ze onofficiële bronnen en portfolio’s kunnen vinden. Afhankelijk van wat de freelancer wil, hebben ze misschien visitekaartjes en dossiers om in te lijsten of te gebruiken. Extra identificatie is nodig met foto’s van uw werk. Wij kunnen aan deze eisen voldoen voor elk gebied van de fotografie, behalve voor portretkunstfotografie (dat is meer nieuw voor mij). Hier is wat anderen hebben gezegd over metrieken en statistieken. Portretfotografie is onderverdeeld in categorieën fotografie van tieners tot professionele fotografen, dus er is geen identiteit op één type werk. Het is aan ontwerpers en opdrachtgevers om dit soort werk te vinden.

Wat zijn de benodigde vaardigheden en hulpmiddelen? In een notendop, de vaardigheden die een freelancer nodig heeft om productief te zijn in zijn beroep is ervaring in het beheren van een set van materialen. Deze algemene rol omvat iemand die interfaces begrijpt, werkt in een toereikende database, oog heeft voor stijlen en kan spelen met verschillende software en data interfaces door wat hij zichzelf heeft aangeleerd of geleerd. Het documenteren van persoonlijke beelden kan worden gezien als feng shui. De snelle weergave van frisse fluctuatie door minimale verstoringen is ook hetzelfde als feng shui. Veldervaring in het werk staat anders bekend als Kor © Batińska:

Voor al het bovenstaande is een lijst van gereedschappen niet nodig om te laten zien waar de freelancer goed in is. Voor algemene beeldbewerking kan software als Photoshop, Prisma, of zelfs Photoshop Elements voldoende zijn. Voor elke categorie geven freelancers de voorkeur aan lichte animatie en manieren om te verbeteren met kleur en helderheid. Elk van de hierboven genoemde vaardigheden kan worden gewenst door middel van hardwarebewerking. Dit omvat nauwkeurige en stabiele programma’s die met de camera kunnen worden gebruikt, zoals Apple’s Aperture of Canon’s Movie Magic.

Welke publicaties ondersteunen freelancers? Een goed teken van freelance fotografie is wanneer een tijdschrift of blog, één bepaald gebied van fotografie laat zien, gewoon omdat ze dat leuk vinden. Kranten, tijdschriften, websites en forums dringen er waarschijnlijk op aan dat fotografen die hun primaire vakgebied bestrijken divers werk hebben, zowel op foto- als op fotobasis. De meeste freelancers hebben een site die ze promoten en die ons helpt freelancers te vinden om ook foto’s te maken. Bronnen om meer te weten te komen over onze doelen

Website: www.photoblogger.org

Freelance portfolio: www.robbieharrison.com

Twitter: @robbieharrison

Facebook: johnnyMcName On-line winkel en album Many In Rappers and Designers

Verfraaide mode

Hello Pink – de favoriete mode blog van Kim Kardashian!

New York Fashion Week

Bloomberg Businessweek

Evening Standard waar het allemaal mee begon

Beautied Media

Lucas Magazine

Barbie Magazine

Vogue China

Bruidsmeisje Magazine

Amerikaanse Glitter & Glitter

Populaire Fotografie

Cabaret Magazine

Saucy Beginnings

Rhapsody of a Rose

Perspectives Magazine

In recente tijden hebben modellen de wereld veroverd, maar hoe zit het met onze fotografen? Mode-ensembles en filmmakers zijn afhankelijk van getalenteerde fotografen die deze fantastische video- en fotosessies creëren die wereldwijd de ogen zullen vangen, ongeacht de taalbarrières.

Lees meer:

Fotograaf Spijkenisse

Trouwfotograaf Spijkenisse

Sportfotograaf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>